OVER ONS

Na 7 jaar ervaring als loodgieter heb ik, Michel Roseboom, Roseboom Loodgietersbedrijf opgericht. Ik ben zeer gedreven in mijn vakgebied. In 2003 won ik de “Best man Award” als loodgieter/installateur.

In mijn bedrijf zet ik kwaliteit en klantgerichtheid voorop. Roseboom Loodgietersbedrijf werkt efficient, doelgericht en zeer nauwkeurig. Neem gerust een kijkje bij de projecten om een indruk te krijgen.

WAT WIJ DOEN

Bij Roseboom Loodgietersbedrijf staat kwaliteit voorop. Het is een veelzijdig bedrijf dat loodgieterswerk en installatiewerkzaamheden verricht. Hierbij moet u denken aan sanitair, riolering, dakwerkzaamheden, zink/koperwerk, CV installatie, water/gas en ventilatie.

Wij geven u graag advies over mogelijkheden die het beste bij u en uw wensen aansluiten. Voor al uw vragen en wensen kunt u terecht voor een vrijblijvend en betrouwbaar advies.

ONS TEAM